Контакт

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ќе добиете одговор од нашите стручни лица за помалку од 30 минути, доколку не контактирате во работно време. За уште побрз одговор, пишете ни порака преку месинџер.

ПРОДАЖБА И СЕРВИС

ул.Благоја Стефковски бр.7 1000 Скопје, Македонија

+ 389 2 3109 760

ЕДБ: 4030997227493
жиро сметка: 250010102153575 – Шпаркасе Банка
жиро сметка: 200001128671137 – Стопанска Банка
жиро сметка: 380103222101194 – Прокредит Банка

Работно Време

Пон до Пет од 08 – 16ч и Сабота од 08 – 13ч