КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ќе добиете одговор од нашите стручни лица за помалку од 30 минути, доколку не контактирате во работно време. За уште побрз одговор, пишете ни порака преку месинџер.

ПРОДАЖБА И СЕРВИС

ул.Благоја Стефковски бр.7 1000 Скопје, Македонија

+ 389 2 3109 760

ЕДБ: 4030997227493
жиро сметка: 250010102153575 – Шпаркасе Банка
жиро сметка: 200001128671137 – Стопанска Банка
жиро сметка: 380103222101194 – Прокредит Банка

Работно Време

Пон до Пет од 08 – 16ч и Сабота од 08 – 13ч