23-ДЕЛЕН СЕТ НАСАДНИ КЛУЧЕВИ СО РАЧКА- 1/2” | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

23-ДЕЛЕН СЕТ НАСАДНИ КЛУЧЕВИ СО РАЧКА- 1/2”

  • 6.199 ден
  • 3.799 ден
Шифра:
1 - 94-671
|
Нема на залиха

квадратен диск – DR. Рачка од два материјала, DR.6 аголен приклучок: 10 – 11 – 12 – 13 – 14 – 15 – 16 – 17 – 18 – 19 – 20 – 21 – 22 – 23 – 24 – 27 – 30 – 32 mm, DR. 75 mm продолжеток: 125 mm – 250 mm, DR. Универзален зглоб

-+