25 ГОДИНИ СОЗДАВАМЕ ЗАЕДНО, 25% ПОПУСТ НА СÈ

Почитувани соработници, партнери и потрошувачи, ни преставува особена чест и задоволство да го споделиме со вас нашиот јубилеј – 25 години од постоењето на брендот СБДМК и 25 години присуство во Македонија на брендовите DeWALT, STANLEY и BLACK+DECKER.

По тој повод ја започнуваме кампањата 25 ГОДИНИ СОЗДАВАМЕ ЗАЕДНО, која започнува на 15. Септември и ќе трае до 31. Октомври 2022 година, во која ќе бидат опфатени сите производи од нашите брендови со специјален
попуст од 25%.
Продолжуваме заедно да создаваме!