АГОЛНА БРУСИЛКА 125mm/1200 w DWE 4217 | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

DeWalt

DeWalt

Вие сте тука

АГОЛНА БРУСИЛКА 125mm/1200 w DWE 4217

  • 9.999 ден
  • 7.499 ден
Шифра:
DWE 4217
|
Има на залиха

Restart заштита – сигурносен прекинувач против ненамерно стартување по прекинот на струја

Специјални  "Jetstream" филтри за ладење , го штитат моторот од несакани честици и го продолжуваат работиот век

Подобрен, поефикасен нов мотор созголемен проток и на воздух при ладење

Моќност                             1,200 watts

Брзина, број на вртежи     11000 rpm

Дијаметар на диск             125 mm

Тежина                                2.2 kg

-+