АГОЛНА БРУСИЛКА 150mm/1400 w DWE 4238 | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

DeWalt

DeWalt

Вие сте тука

АГОЛНА БРУСИЛКА 150mm/1400 w DWE 4238

  • 12.499 ден
  • 10.999 ден
Шифра:
DWE 4238
|
Има на залиха

Специјални  "Jetstream" филтри за ладење , го штитат моторот од несакани честици и го продолжуваат работиот век

Специјален прекинивач за брза и езбедна промена на дискот

Тенко, рамно куќиште погодно за работа и во тесен простор

Моќност                             1,400 watts

Брзина, број на вртежи     9000 rpm

Дијаметар на диск             150 mm

Тежина                               2.6 kg

-+