АГОЛНА БРУСИЛКА СО АНТИРЕСТАРТ ФУНКЦИЈА И МЕК СТАРТ 115MM | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

АГОЛНА БРУСИЛКА СО АНТИРЕСТАРТ ФУНКЦИЈА И МЕК СТАРТ 115MM

  • 3.500 ден
  • 2.499 ден
Шифра:
BEG110
|
Има на залиха

750 W   ;  ДИЈАМЕТАР 115 мм  ;   1200 вртежи / минута  ;  Тежина   1,7 кг

Анти рестарт функција, мек старт, високо ниво на заштита

-+