АГОЛНА БРУСИЛКА СО АНТИРЕСТАРТ ФУНКЦИЈА И МЕК СТАРТ 125ММ | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

АГОЛНА БРУСИЛКА СО АНТИРЕСТАРТ ФУНКЦИЈА И МЕК СТАРТ 125ММ

  • 3.999 ден
  • 3.499 ден
Шифра:
BEG220
|
Има на залиха

900 W   ;  ДИЈАМЕТАР 125 мм  ;   1200 вртежи / минута  ;  Тежина   1,8 кг

Анти рестарт функција, мек старт, високо ниво на заштита

-+