АКУ. АГОЛНА БРУСАЛИЦА 18 V 4,0 Ah | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley Fatmax

Stanley Fatmax

Вие сте тука

АКУ. АГОЛНА БРУСАЛИЦА 18 V 4,0 Ah

  • 25.499 ден
  • 20.999 ден
Шифра:
FMC761M2
|
Нема на залиха

- батерија: 18 V, 4,0 Ah, Li-Ion
- брзина: 8.500 /min
- најголем дијаметар на дискот: 125 mm
- опрема: 2 × батерија, странична рачка, брусна плоча, клуч, штитник, куфер

-+