АКУ. КОМБИНИРАН ЧЕКАН SDS-plus 18V 1.5 Jul / 20 mm | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley Fatmax

Stanley Fatmax

Вие сте тука

АКУ. КОМБИНИРАН ЧЕКАН SDS-plus 18V 1.5 Jul / 20 mm

 • 28.999 ден
 • 19.999 ден
Шифра:
FMCD900M2T
|
Нема на залиха
 • Брашлес мотор ( без четкици) за високи перформанси и долг рок на употреба со едно полнење
 •  Футер со sds plus прифат и систем пртотив лизгање
 •  Функци на прекинувач дупчење / ударно дупчење / штемување 
 •  Десно / Лево 
 •  Ергономска рачка за минимални вибрации при работа
 •  Прекинувач кој овозможува контрола на брзината при работењето
 •  Додатен ракофат за дополнителна контрола при работењетоее
 •  Граничник за контрола на длабочината на дупчење
 •  Индикатор за полнење на батеријата
 •  Лед сијаличка за осветлување на работниот простор 
 •  Li-Ion батерија од брендот STANLEY FATMAX® 18 V 
 •  Додатоци : подеслив страничен ракофат , граничник за длабочина, 2 x 4.0 Ah Li-ion батерии и полнач
-+