АКУ. МОКРО / СУВО ПРАВОСМУКАЛКА Dustbuster® | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

АКУ. МОКРО / СУВО ПРАВОСМУКАЛКА Dustbuster®

  • 2.499 ден
  • 2.299 ден
Шифра:
NW4820N
|
Има на залиха

- батерија: 4,8 V, NiMH
- моќ на всисување: 8 AW соодветно. 293 мм / H2O
- проток на воздух: 863 л / мин.
- капацитет на резервоар: 175 мл
- време на работа: прибл. 7.5 мин
- опрема: полнач за монтажа на ѕид за влажно чистење

-+