АКУ. УДАРЕН ОДВРТУВАЧ 10,8 V 1,5 Ah | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley Fatmax

Stanley Fatmax

Вие сте тука

АКУ. УДАРЕН ОДВРТУВАЧ 10,8 V 1,5 Ah

  • 12.999 ден
  • 8.999 ден
Шифра:
FMC040LB
|
Нема на залиха

- батерија: 10,8 V, 1,5 Ah, Li-Ion
- прифат на глава: 1/4’’ (6,35 mm) Hex
- брзина: 0-2.400 /min
- број на удари: 0-2.500 /min
- најголем завртен момент: 107 Nm
- опрема: 2 × батерија, брз 30 минутен полнач, куфер

-+