АКУ. ВИБРАЦИАНА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 18 V 2,0 Ah + ТОРБА | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley Fatmax

Stanley Fatmax

Вие сте тука

АКУ. ВИБРАЦИАНА ДУПЧАЛКА/ОДВРТУВАЧ 18 V 2,0 Ah + ТОРБА

  • 16.999 ден
  • 11.999 ден
Шифра:
FMCK625D2SA
|
Има на залиха

- батерија: 18 V, 2,0 Ah, Li-Ion 
- брзостезна глава: 1,5-13 mm
- број на вртежи: 0-400/0-1.600 /min
- вртежен момент: 16/48 Nm
- моменти на стегање: 24
- опрема: 2 × батерија, брз 60 min полнач, алка за појас,торба

-+