АКУ. XRP УДАРНА ДУПЧ./ОДВРТ. 18 V 5,0 Ah; Brushless; Bluetooth | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

DeWalt

DeWalt

Вие сте тука

АКУ. XRP УДАРНА ДУПЧ./ОДВРТ. 18 V 5,0 Ah; Brushless; Bluetooth

  • 47.799 ден
  • 28.999 ден
Шифра:
DCD996P2B
|
Има на залиха

PREMIUM XRP - BLUETOOTH
- батерија: 18 V, 5,0 Ah
- моќност: 820 W
- број на вртежи: 0-450 / 1.300 / 2.000 /мин
- број на удари: 0-8.600 / 25.500 / 38.250 /мин
- вртежен момент: 95 / 55 Nm
- брзостезна глава: 1,5-13 mm
- дупчење до ( дрво/метал/бетон ): 55 / 15 / 16 mm
- опрема: 2 × XR батерија, брз полнач, алка за појас, бит-одвртувач, додатна рачка, куфер
- LED осветлување со 3 нивоа

-+