АКУМУЛАТОРСКИ ОДВРТУВАЧ 3.6 V во куфер со прибор | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

АКУМУЛАТОРСКИ ОДВРТУВАЧ 3.6 V во куфер со прибор

  • 2.999 ден
  • 2.299 ден
Шифра:
BDCSFL20AT
|
Има на залиха

Black & Decker BDCSFL20AT Акумулаторски одвртувач 3.6V

Led  светло

Моќност 3.6V

Метална кутија и битови во приборот заедно со одвртувачот

Капацитет на батеријата: 1,5 Ah 

Max .ударна моќност: 5,5 Nm

-+