БАТЕРИЈА 12V 3Ah | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

БАТЕРИЈА 12V 3Ah

  • 5.999 ден
  • 5.199 ден
Шифра:
DCB124
|
Има на залиха

Тип на батерија   Li-Ion
Напон                   12V
Капацитет             3Ah
50% повеќе работа од 12V 2Ah батерија
Компатибилна со сите 10.8V и 12V алати и полначи

-+