Избор на начинот на плаќање

Нарачката можете да ја платите при превземање на робата или со платежните картички VISA, Maestro или MasterCard кои поддржуваат плаќање преку интернет. Проверете кај банката дали Вашата картичка поддржува плаќање преку интернет.