Дупчалка вибрациска 710W 80 парчиња прибор + куфер | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

Дупчалка вибрациска 710W 80 парчиња прибор + куфер

  • 7.499 ден
  • 4.999 ден
Шифра:
BEH710KA80
|
Има на залиха

Моќност : 710 W
Капацитет на дупчење : -дрво 25 mm /челик 13 mm /камен 13 mm
број на вртежи: 0 - 2800 rpm
Футер: 13mm, автоматски
Ударна функција погодна за дупчење во ѕид
Подесувањето на  брзината овозможува повеќе контрола и поширока примена
Втор ракофат за посигурно ракување
Граничник за определување на на длабочината на бушењето 
Копче за закочување

-+