Дупчалка вибрациска 850W 13mm / 3100 rpm | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

Дупчалка вибрациска 850W 13mm / 3100 rpm

  • 6.999 ден
  • 3.999 ден
Шифра:
BEH850
|
Има на залиха

Моќност : 850 W
Капацитет на дупчење : -дрво 25 mm /челик 13 mm /камен 13 mm
број на вртежи: 0 - 2800 rpm
Футер: 13mm, автоматски
Ударна функција погодна за дупчење во ѕид
Подесувањето на  брзината овозможува повеќе контрола и поширока примена
Втор ракофат за посигурно ракување
Граничник за определување на на длабочината на бушењето 
Копче за закочување
ПОДАРОК ЛИБЕЛА BDHT0-42174

-+