Дувач/вшмукувач за лисја 2900W 55L 390Km/h | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

Дувач/вшмукувач за лисја 2900W 55L 390Km/h

  • 8.999 ден
  • 7.499 ден
Шифра:
BEBLV290
|
Нема на залиха
  • 390 km / h blowing speed and 15 m³ / min maximum suction power ideal for quick removal of stubborn garden waste
  • Adjustable suction and blowing power allow individual performance adjustment to the task at hand
  • Иновативна торба за на грб за собирање на лисјата со со систем за брзо вадење
  • Флексибилно црево за собирање за максимална мобилност
  • Моќен интегриран секач/дробач на лисјата во однос 16: 1
  • 55 литри капацитет на торбата
  • Брза промена од дување во вшмукување
-+