ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ЖИВА ОГРАДА BEHTS301 500W / 50cm | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

ЕЛЕКТРИЧЕН ТРИМЕР ЗА ЖИВА ОГРАДА BEHTS301 500W / 50cm

  • 5.499 ден
  • 4.699 ден
Шифра:
BEHTS301
|
Има на залиха

Моќен 500 w тример со должина на мач од 50 sm , наменет за средно големи огради

Дебелина на сечивото е 22 mm , а врвот на мачот е погоден за сечење на гранки со дебелина до 35 mm

-+