ГЛОДАЛКА / ФРЕЗА 1200W | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

ГЛОДАЛКА / ФРЕЗА 1200W

  • 9.499 ден
  • 8.999 ден
Шифра:
KW1200EKA
|
Има на залиха

1200 W ; 

Регулирање на брзина 8000 -28000 рпм
Длабочина на сечење 0-55мм,
Димензии на врските: 6, 6, 35, 8 мм,
Макс. Дијаметар на фреза: 38mm
Тежина 6,5 кг
-+