КОЖНА ФУТРЛОЛА ЗА АЛАТ | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

КОЖНА ФУТРЛОЛА ЗА АЛАТ

  • 1.499 ден
  • 1.199 ден
Шифра:
STST1-80118
|
Има на залиха

Изработена е од високо квалитетна "Suede" кожа, дупло сошиена за долготрајност.

Нитнувана на главните позиции на отпор за поголема издржливост.

Соодветна за употреба и од лева и од десна страна.

Димензии 16x6x32cm 

-+