Куфер за алат на тркала 2 во 1 | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

Куфер за алат на тркала 2 во 1

  • 4.999 ден
  • 4.499 ден
Шифра:
Куфер за алат на тркала 2 во 1
|
Има на залиха

Куфер модел 1-97-503
Димензии: 30.3x37.5x43cm
Рачка на извлекување и преносен организер за ситни делови
Капацитет 53Л

Куфер модел 1-92-905
Димензии: 40.5x25.5x28.5cm
 

 

-+