Ласер ротациски со црвен сноп 18V 80-600m TSTAK | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

DeWalt

DeWalt

Вие сте тука

Ласер ротациски со црвен сноп 18V 80-600m TSTAK

  • 88.999 ден
  • 59.999 ден
Шифра:
DCE079D1R
|
Има на залиха
Класа на ласер  2
Прецизност на нивелација1.5mm @ 30m
Работен опсег 80 - 600m
Напојување 18V
Конекција со трипод
Маса (со батерија) 7250g
Опрема: батерија 18V 2Ah; полнач, куфер, детектор, далечински управувач,
очила, прилагодлив држач за ласерот.
-+