Ласерско метро 30 м | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

DeWalt

DeWalt

Вие сте тука

Ласерско метро 30 м

  • 4.999 ден
  • 3.999 ден
Шифра:
DW033-XJ
|
Има на залиха

Ласерско метро до 30м со едно копче

Ласер класа 2

Ниво на прецизност +/- 3mm @ 10M

Број на зраци :1

Видливост во внатрешни услови  0.15 - 30 m

Батерии 2 x AAA

Тежина 120 g

Ширина 12mm

Должина 45mm

Висина 116mm

 

 

-+