ЛИБЕЛА СО КОНЕЦ (1 АМПУЛА) 80 mm | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

ЛИБЕЛА СО КОНЕЦ (1 АМПУЛА) 80 mm

  • 199 ден
Шифра:
0-42-287
|
Има на залиха

- лесна и издржлива конструкција за долг живот
- челично сечило за поголемо влијание
- рачката за брзи промени на нож
- должина: 610 mm

-+