МЕТРО ЛАСЕРСКО ДО 50М Bluetooth | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

DeWalt

DeWalt

Вие сте тука

МЕТРО ЛАСЕРСКО ДО 50М Bluetooth

  • 12.399 ден
  • 9.999 ден
Шифра:
DW03050-XJ
|
Има на залиха

Класа на ласер 2
Мерен опсег      до 50m
Точност              +/- 1.5mm @50m
Напојување       2 x 1.5V dc LR03 (AAA) батерии
Конекција           Bluetooth со Android и IOS уреди
Маса                  150g

-+