Осцилаторна повеќенаменска алатка со прибор 300W + торба | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

Осцилаторна повеќенаменска алатка со прибор 300W + торба

  • 7.999 ден
  • 4.999 ден
Шифра:
MT300SA2-QS
|
Има на залиха

- моќност: 300 W
- брзина на ротација: 20.000  /  мин
- бр.на осцилации: 10.000  /  мин
 

-+