ПЕРАЧ ПОД ВИСОК ПИТИСОК | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

ПЕРАЧ ПОД ВИСОК ПИТИСОК

  • 14.999 ден
  • 10.999 ден
Шифра:
BXPW2200E
|
Има на залиха

Јачина на моторот :2200 W
Проток на вода  : 440 l/h
Максимален притисок :150 Bar
Тежина  12.1 kg

-+