ПЕРАЧ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК 1500W | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

ПЕРАЧ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК 1500W

  • 8.499 ден
  • 6.999 ден
Шифра:
BXPW1500E
|
Има на залиха

Јачина на моторот :1500 W
Проток на вода  : 390 l/h
Максимален притисок :120 Bar

 
-+