ПЕРАЧ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК 1700W СО ПРИБОР | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

ПЕРАЧ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК 1700W СО ПРИБОР

  • 9.499 ден
Шифра:
BXPW1700PE
|
Има на залиха

Јачина на моторот :1700 W
Проток на вода  : 420 l/h
Максимален притисок :130 Bar
Тежина  10.6 kg
Црево 6m

-+