ПЕРАЧ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК 2200W СО ПРИБОР | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Black & Decker

Black & Decker

Вие сте тука

ПЕРАЧ ПОД ВИСОК ПРИТИСОК 2200W СО ПРИБОР

  • 12.499 ден
Шифра:
BXPW2200PE
|
Има на залиха

Јачина на моторот :2200 W
Проток на вода  : 440 l/h
Максимален притисок :150 Bar
Тежина  13.5 kg
Црево 8m

-+