ПОТЕЗНА ПИЛА 250 MM | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

DeWalt

DeWalt

Вие сте тука

ПОТЕЗНА ПИЛА 250 MM

  • 65.999 ден
  • 54.999 ден
Шифра:
DWS778
|
Има на залиха

• Моќ: 1850 W
• Вртежи: 4300 /min
• Отвор на пила: 30 mm
• Агол до: 48°
• Сечење под агол (лево/десно): 50/50°
• Капацитет на сечење при
45°/45°: 215×58 mm
• Најголема висина: 85 mm
• Maca: 17,2 kg

-+