ПОТОПНА ПУМПА ЗА ЧИСТА ВОДА 400W | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

ПОТОПНА ПУМПА ЗА ЧИСТА ВОДА 400W

  • 3.499 ден
Шифра:
SXUP400PCE
|
Има на залиха

Моќност     400W
Проток на вода     9.000L/h
Работен притисок     0.8 bar
Макс. температура на вода 35C
Заштита на моторот     IPX8
Максимално потопување     7m
Минимално ниво на вшмукување 5mm
Приклучок 1”; 1-1/4”; 1-1/2”
Должина на кабел     10m
Маса     4.3Kg

-+