ПОТОПНА ПУМПА ЗА НЕЧИСТА И ЧИСТА ВОДА 750W | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

ПОТОПНА ПУМПА ЗА НЕЧИСТА И ЧИСТА ВОДА 750W

  • 4.499 ден
Шифра:
SXUP750PTE
|
Има на залиха

Моќност     750W
Проток на вода     13.500L/h
Работен притисок     0.8 bar
Макс. температура на вода 35C
Заштита на моторот     IPX8
Максимално потопување     7m
Минимално ниво на вшмукување 5/30mm
Максимална големина на честички 5/30mm
Приклучок 1”; 1-1/4”; 1-1/2”
Должина на кабел     10m
Маса     5.94Kg

-+