Потопна пумпа за нечиста вода 1100W 7500 l/h | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley

Stanley

Вие сте тука

Потопна пумпа за нечиста вода 1100W 7500 l/h

  • 7.499 ден
Шифра:
SXUP1100XDE
|
Има на залиха

Моќност    1.100W
Проток     16500L/h
Висина  10.5m
Работен притисок 1.05bar
Макс. температура на вода 35 степени
Заштита на мотор IPX8
Длабина 7m
Резидуално ниво на вода 45mm
Макс. големина на честица 35mm
Пречник на приклучок 1", 1-1/4", 1-1/2"
Кабел 10m
Тежина 7Kg
 

 

-+