ПОВЕЌЕ НАМЕНСКИ СЕТ ОД 3 АЛАТИ STANLEY FATMAX | СБДМК ДООЕЛ Скопје
Вкупно: 0 ден

Stanley Fatmax

Stanley Fatmax

Вие сте тука

ПОВЕЌЕ НАМЕНСКИ СЕТ ОД 3 АЛАТИ STANLEY FATMAX

  • 30.000 ден
Шифра:
FMCD900 + FMC625 + FMC645
|
Има на залиха

3-те најбитни алати за секој сериозен изведувач:

FMCD900 Aкумулаторски комбиниран чекан
18V напон со мотор без четкици
0-2200 RPM
3 режима на работа (дупчење, ударно дупчење & кршење )
2.0J ударна енергија
5,500 удари во минута
ДЕТАЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ

FMC625 Акумулаторска дупчалка со вибрации:
18V напон
13mm стезна глава
0-400/0-1.600 вртежи
51.4Nm вртежен момент
6.800/27.200 удари во минута
ДЕТАЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ

FMC645 Ударен одвртувач:
18V напон
6.35mm прифат
2.900 вртежи
180Nm вртежен момент
3.100 удари во минута
ДЕТАЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ

FMST1-75792 Професионален транспортен куфер:
ДЕТАЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА
2 x батерии 18V 2Ah
1 x батерија 18V 4Ah
Брз универзален полнач
 

-+