Стабилна пила со маса 1800W 254x20mm 5200rpm

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

22,999 ден 24,999 ден

Нема Залиха

Карактеристики

Влезна моќност 1800 W
Дијаметар на диск 254 mm
Прифат на пилата 30 mm
Број на вртежи 5200 rpm
Аголно наклонување на пилата 0-45 °
Аголна ротација на пилата °
Сечење при 90°/45° ( В x Ш ) mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 90°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/90° ( В x Ш ) mm
Сечење при 45°/45° ( В x Ш ) mm
Максимална длабина на пресек mm
Длабочина на сечење при 90° 80 mm
Длабочина на сечење при 45° 58 mm
Димензии на масата mm
Отсекување од десно mm
Отсекување од лево mm
Тежина 27.56 Kg
Длабина mm
Должина mm
Висина mm
SKU: BES720-QS Категорија: БРЕНД: