Аголна брусилка 1200W 125mm NVR мек старт

4,290 ден

KG1202-QS

Има Залиха

Влезна моќност 1200 W
Дијаметар на диск 125 mm
Навој на вретено M14
Број на вртежи 11000 rpm
Тежина 2.7 Kg
Должина 125 mm
Висина 425 mm