Аголна брусилка 710W 115mm

1,990 ден 3,190 ден

BEG010-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 710 W
Дијаметар на диск 115 mm
Навој на вретено M14
Број на вртежи 12000 rpm
Тежина 1.7 Kg
Должина mm
Висина mm