Аголна брусилка 750W 115mm NVR мек старт

2,390 ден 3,590 ден

BEG110-QS

Има Залиха

Влезна моќност 750 W
Дијаметар на диск 115 mm
Навој на вретено M14
Број на вртежи 12000 rpm
Тежина 1.7 Kg
Должина mm
Висина mm

Моќната 750W аголна брусилка ја прави работата лесна, како сечење железо, цевки, камен, плочки и отстранување на корозија. Компактна и удобна за ракување со голема контрола поради мекиот старт на моторот кој го отстранува скокањето при првиот старт. Вградената анти рестарт безбедносна функција ве штити вас и алатот од несакани прекини во напонот. Доаѓа со рачка која се монтира во 3 позиции и клуч за затегање на каменот.