Аголна брусилка 850W 125mm NVR мек старт

3,690 ден

BEG120-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 850 W
Дијаметар на диск 125 mm
Навој на вретено M14
Број на вртежи 12000 rpm
Тежина 1.7 Kg
Должина mm
Висина mm