Аголна брусилка 900W 115mm NVR мек старт

3,390 ден

BEG210-QS

Нема Залиха

Влезна моќност 900 W
Дијаметар на диск 115 mm
Навој на вретено M14
Број на вртежи 12000 rpm
Тежина 1.8 Kg
Должина mm
Висина mm