Адаптер за чистење прашина и чистач на дупки

 • Брза Испорака

  Добијте ги производите за рекордно време
 • Едноставен Поврат

  Политика на поврат, за безбедно пазарување
 • Секогаш Автентични и Оригинални

  Нудиме само производи со 100% проверено потекло
 • Безбедно Пазарување

  Вашите податоци се безбедни во секој момент
 • ДДВ

  "Изразената цена е со вклучен 18% ддв"

7,499 ден

Има Залиха

Карактеристики

Адаптер за чистење прашина и чистач на дупки идеален за дупчење без прашина до 52mm во дијаметар и неограничена длабочина.

Флексибилното црево овозможува вертикална и хоризонтална ориентација од 360 степени. Компатибилен со сите професионални правосмукалки. Се испорачува со 2 млазници за чистење дупки, 2 заменливи глави за дупчење дупки и 1 мека торба спакувана во брендиран картон.

Совршен е за отстранување на огромното мнозинство на статична прашина во воздухот кога се користи со соодветна дупчалка со чекан, глава за дупчење дупки која вади прашина за да се спречи контаминација на воздухот во работната средина.