Аку.вибр.дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah 3 батерии

15,590 ден

BDCHD181B3A-QW

Нема Залиха

Напон V
Капацитет на батерија Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент Nm
Број на вртежи rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон mm
Макс. дупчење во дрво mm
Макс. дупчење во метал mm
Капацитет на стезна глава mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm