Аку.вибр.дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah

7,890 ден

BDCHD18S32-QW

Нема Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент 40 Nm
Број на вртежи 0-360/1400 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон 10 mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 1.5-10 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm