Аку.вибр.дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah

6,290 ден

BDCHD18-QW

Нема Залиха

Двобрзинска дупчалка/одвртувач со вибрации за бетон и цигла со мотор од 18V и вртежен момент од 40Nm. Погодна за работа со различни типови материјали. Доаѓа со 1 батерија од 1.5Ah и брз полнач и картонска кутија.