Аку.вибр.дупчалка/одвртувач 18V 1.5Ah

12,090 ден

BDCHD18BAFC-QW

Нема Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини 2
Максимален вртежен момент 40 Nm
Број на вртежи 0-1400 rpm
Број на удари 21.000 bpm
Макс. дупчење во бетон 10 mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 10 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm

Двобрзинска дупчалка/одвртувач со вибрации за бетон и цигла со мотор од 18V и вртежен момент од 40Nm. Погодна за работа со различни типови материјали. Доаѓа со 2 батерии од 1.5Ah, брз полнач, алуминиумски куфер за транспорт и складирање и 80 парчиња прибор неопходен за секоја намена.