Аку. дупчалка/одвртувач 10.8V 1.5Ah куфер

7,190 ден

BDCDD12K1B-QW

Нема Залиха

Напон 10.8 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент 12.5/26 Nm
Број на вртежи 0-550 rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон 10 mm
Макс. дупчење во дрво 25 mm
Макс. дупчење во метал 10 mm
Капацитет на стезна глава 1.0-10 mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm